3. Panna

Panna má v oblibě různé druhy života, např. Panna, zemský živel, je většinou laskavá a jemná bytost. Panny nemají rády nadávky, sprostá slova, hrubé chování a zkrátka všechny formy násilí. Na druhou stranu si cení vlastního prostoru a klidu. Svůj hněv mohou otevřeně projevit v přítomnosti kohokoli, kdo je rozptyluje od jejich nitra a brání jim v klidném odpočinku.

4. Rak

Rak je citlivý člověk, který věnuje pozornost všemu kolem sebe a snadno se vcítí do pocitů druhých. Rak je laskavá a upřímná bytost. Umí poradit a respektují poctivost. Tito lidé jsou také nejvíce zdrženliví, pokud jde o pomluvy. Raci se okamžitě urazí, pokud zjistí, že někdo pomlouvá je nebo jejich blízké za jejich zády. A nejvíce je uráží falešní pokrytci s dvojí tváří.

5. Lev

Lev, má tendenci být perfekcionistou, který se vždy snaží vypadat dokonale před ostatními. Když se mu nepodaří ukázat svou nejlepší stránku, bude se cítit frustrovaný a i malá chyba ho dokáže zcela vyvést z míry. Na rozdíl od ostatních znamení zvěrokruhu se však nejčastěji rozzlobí sám na sebe, protože má pocit, že zklamal své okolí.