Opusťte inkubátor

Měli jste někdy pocit, že některá období vašeho života jsou tak plná dobrodružství a zábavy s přáteli a rodinou, že sotva stíháte? A pak jsou jiná období našeho života poznamenána osamělostí, introspekcí a trochou (i když ne úplně) melancholie. Délka těchto cyklů je různá, ale všichni tyto změny dynamiky zažíváme v průběhu života. Tyto posuny jsou jako rytmus tlukotu srdce, a když procházíme životem v rytmu tohoto tlukotu, někdy se nám stává, že jsme introspektivnější v zákulisí a otevřenější světu mimo tento rytmus. Takové cykly jsou velmi důležité, když se snažíme utvářet svůj vlastní pohled na svět. Zatímco introspektivní období přinášejí emocionální, psychologický a duchovní růst, vnější impulsy přinášejí zkušenosti, cesty a nové perspektivy. Vycházení z inkubačního období je jako „znovuzrození“. Znamená to, že si vezmete čas na dobití baterek, přehodnocení a přehodnocení věcí, abyste se mohli zaměřit na nové cíle, nové směry a nový život.

Cítíte vzrušení a zároveň úzkost

Fáze inkubace a zotavení ukončily svůj cyklus a byl dán nový směr. Pokud je čeho se bát a z čeho se těšit. Musíte to udělat. V této chvíli cítíte, že se chystá něco velkého, a hybnost se stupňuje. Netušíte, co se stane, ale víte, že jste na správné cestě, a nemůžete se dočkat, až uvidíte, co je na konci tunelu. V tuto chvíli nemá smysl dělat si pevné plány. Pravděpodobně budou odloženy nebo zrušeny a způsobí jen zbytečné problémy. Vaše záměry jsou jasné, ale energie jsou stále v rovnováze, protože se rozvíjí řada možných výsledků. Každý z nich byste měli prozkoumat, než učiníte rozhodnutí, které učiní vaše vyšší já. Buďte v tomto období trpěliví a otevření a nechte si určit tok trajektorie. Nastává vzrušující doba!


Synchronicity jsou všude


Není nic krásnějšího než jemný důkaz od vesmíru, že jste na správné cestě. Synchronicita vám dává jemné ujištění, že vaše myšlenky a činy jsou v souladu s vyšším dobrem. Neexistují náhody, pouze synchronicity, které mají svůj důvod. Každá situace, se kterou se setkáváme, od minulosti přes přítomnost až po budoucnost, je vzájemně propojená. Vše, co děláte, vyzařuje do vesmíru. Své myšlenky nevědomky přenášíte na ostatní. Synchronicita je zákonem jednoty. Všichni jsme navzájem propojeni. Neexistuje žádný rozdíl mezi vámi a někým nebo něčím jiným.