Panna

Roční horoskop říká, že ty Panny, které jsou ve stabilních vztazích, by mohly v roce 2023 udělat velký krok a vstoupit do manželských vod. Nezadaní mají podobnou možnost potkat člověka, se kterým začnou společný život. Toto je chvíle, na kterou mnozí z vás čekali, a nyní vám Vesmír v podobě Jupitera v domě vztahů dává tuto příležitost. Ale buď opatrný! Nespěchejte, nedělejte hlouposti a nesnažte se kvůli milovanému jednat jinak. Jednoho dne vyjde pravda a vaše pravá povaha najevo a vztah se kvůli tomu může rozpadnout.

Kozoroh

V roce 2023 si můžete koupit byt nebo se přestěhovat do lepšího a zlepšit své životní podmínky. To naznačuje Rak ve čtvrtém domě vašeho horoskopu, který je zodpovědný za domácí pohodu. Jak zvýšit šanci na splnění tohoto přání? Představte si, kde byste chtěli bydlet, tedy napište, jaký je váš vysněný dům či byt. Ujistěte se, že používáte přítomný nebo minulý čas, jako by se to již stalo.

Ryby

Až do 22. dubna bude vaše planeta Jupiter v nejdůležitějším domě vašeho horoskopu – prvním domě, který je zodpovědný za vaši osobnost, způsob, jakým se prezentujete a vaše zdraví. To znamená, že je to skvělý čas stát se otevřenější, zkoušet nové věci, dosáhnout toho, co chcete. A po 22. dubnu se Jupiter nastěhuje do neméně krásného druhého domu vašeho horoskopu, který má na svědomí peníze – to je okamžik, kdy se vaše finanční situace o dost zlepší.