Pavla

Pavla je vždy upřímná, stejně jako laskavá a velmi atraktivní díky své silné energii.

Mnoho lidí v jejich přítomnosti cítí klid, laskavost, teplo a pohodlí. Proto je dům Pavly často plný hostů a v osobním životě obvykle všechno dobře dopadne. Není nadarmo tento název přeložen jako Organizátor.

Nikdo nemůže vychovávat dítě v tak teplém prostředí, jako je Pavla Někdo se s nimi může nudit, ale to je naprosto nepostřehnutelné mínus, se kterým můžete žít celý život bok po boku. Koneckonců, Pavla má mnohem více výhod.

Victorie

Victorie znamená Victory. Už toto jméno napovídá, že takové dámy vyhrávají všude a vždy. Samozřejmě mají své slabosti, ale ve srovnání s jejich silou a schopnostmi prostě blednou. Victoria má tak silnou energii a touhu být nejlepší, že v tom může konkurovat mužům.

Je méně pravděpodobné, že Victorie najde manžely na celý život než jiné ženy se silnými jmény, protože je těžké žít s nimi pod jednou střechou. To neplatí pro každého, ale pro většinu Victorias. Tyto ženy potřebují zvláštní přístup. Manželka Victoria se stane skutečným partnerem a nikdy neopustí svého muže, aby vyřešil problémy, ale bude s ním stát bok po boku.

Helena

Helena má spoustu výhod a jen jednu nevýhodu – téměř nepoužívají svou fantazii. Na druhou stranu díky tomuto zvyku žárlí jen zřídka, takže i ony z toho udělají důstojnost.

Helena dokonale absorbuje veškeré znalosti a informace, proto jsou vynikajícími učiteli a vynikajícími šéfy. Jsou to také dobré maminky  a manželky. Jejich energie je plná pozitivních aspektů, které přitahují přátele i muže.

Helena jsou lidé logiky a dlouhé lásky. Jsou prakticky neschopní zla a zrady, což si cení především v našem světě.

Zdroj:esoteric