Nejrafinovanější „léčebné“ metody

Právě teď se v mnoha nemocnicích používají ty nejrafinovanější „léčebné“ metody k vyvolání onemocnění, mučení a zabíjení lidí, kteří dostanou „Covid“, jako jsou:

1.  Celodenní nošení covidového rouška  množí bakterie v ústech, krku a plicích, takže ze smrtících patogenů dostanou lidé plicní infekce a zápal plic, což ještě více zvyšuje pandemický chaos.

2. Vakcíny proti covidu  vnášejí do vaskulárního systému, čistících orgánů a mozku miliardy toxických, virus imitujících hrotových proteinů, což ještě více zvyšuje pandemický chaos.

3.  Nejprestižnější lékařské časopisy publikují falešný výzkum– výzkum realizovaný farmaceutickým průmyslovým komplexem – pro pohřbení účinných léčeb a přírodních léků na covid a zároveň propagaci smrtících „léčeb“, určených pouze pro případy nouze a řízení narativu, což ještě více zvyšuje pandemický chaos.

4.  Samotný Covid-19 je onemocnění, napadající dýchací cesty, které způsobuje v plicích silný zánět, takže umělé plicní ventilace  jen ještě více poškozují plicní tkáň, často zabíjejíce pacienty, kteří to mučení nedokážou snášet, což ještě více zvyšuje pandemický chaos.

5.  Takzvané „posilující očkování“  na covid znamenají jen další miliardy hrotových proteinů vnesených do krve lidí, způsobujících vaskulární prionová onemocnění a poruchy (obdobu nemoci šílených krav), což ještě více zvyšuje pandemický chaos.

Jak odstranit z těla vakcínu

Existuje jedna šokující terapie baňkováním po očkování na covid, která tvrdí, že dokáže vakcínu z těla vytáhnout.

Vytažená krev pacienta přitom vypadá jako želatina. Metodu původně vymysleli Rusové. Funguje však jen do 30 minut od podání vakcíny . Pak je už pozdě, neboť vakcína se rozleze do celého těla.

Zdroj:naturalnews.com