2. Vedle rodinného života hledá „dovolenou“.

Pokud muž nehodlá rodinu opustit, nebude pravidelně vstupovat do vztahu s jinou ženou. Dívá se na úlet jako na něco, co nebude mít vážné následky. Nevěrníci tomu říkají prostý „odpočinek“ od manželství. Muž touží po novinkách, a tak najde lék na nudu – novou přítelkyni. S ní se může cítit mladší, odvážnější a žádoucí. To to samozřejmě neospravedlňuje.

  1. Rozvod je velmi bolestivá věc!

Rozvod je bolestivý, drahý a emocionálně zdrvující. Zároveň se začnou ozývat otázky ohledně dělení majetku a dětí. „Proč já a moje rodina musíme projít tímto procesem?“ — podvodníci jsou uznáváni. Pohodlí a to nejlepší, co mají z několika vztahů, je nutí zůstat v rodině a nic neměnit.

4.Stále milují své ženy
Může se to zdát neuvěřitelné, ale je to tak. „Na jedné straně láska a nevěra nemohou existovat společně. Na druhou stranu jste pravděpodobně ublížili někomu, koho milujete. Tady je to stejný příběh, “říká jeden nevěrný muž.

5.Vše kvůli dětem!

Nevěrní muži zůstávají se svými ženami, aby jejich děti měly „tradiční“ rodinu. Ve skutečnosti můžete být dobrým otcem i po rozvodu. Toto je nejoblíbenější výmluva, kterou zástupci silnějšího pohlaví krmí své milenky. Zároveň slibují, že se rozvedou, až děti vyrostou, dostudují, ožení se… Tento stav trvá roky.Většina podvodníků žije ve fiktivním světě, kde je jejich chování plně oprávněné. „Nedělám nic, co nedělají moji přátelé. To je přirozená potřeba muže, “ospravedlňují se. To je celý problém!

Abyste se vyhnuli nevěře ve vztahu, musíte se svou spřízněnou duší komunikovat od srdce k srdci. Pokud si vše upřímně prodiskutujete, budete rádi! A pokud už došlo ke zradě, musíte si to přiznat, co myslíte?

Zdroj.lunanews