Blíženci

Přestože nemáte ve zvyku příliš přemýšlet o všech výzvách, které vás čekají, zbytek roku 2019 bude v tomto směru jiný. Budete mít mnohem více štěstí, než kdykoliv předtím. Přijde velká změna a vy se konečně ocitnete na místě, na kterém budete poprvé v životě SKUTEČNĚ šťastní. Musíte si neustále připomínat, že je třeba nejprve překonat určité překážky, protože jsou pro váš osobnostní rozvoj velmi důležité. Bez nich se nestanete tím, kým se musíte stát, ani se nedostanete tam, kde je vaše pravé místo v životě. Tak se pořádně nadechněte a nechte věci, ať se vám stanou. Pokud dosáhnete to, po čem jste vždy toužili, poznáte, co je to skutečný klid v duši. A to vaše znamení nejvíce potřebuje. Nic není nemožné, začněte přijímat nové výzvy už dnes!

Rak

Budete mít pocit, že váš život se během příštích měsíců začne otřásat v základech. Člověk, na kterém vám velmi záleží, vás dostane do úzkých a vy budete muset opět najít sami sebe. Nedovolte přicházejícím změnám, aby vás vystrašili a odradily. Když žijete v dlouholetém vztahu, do konce roku si musíte promyslet, jaká je vaše skutečná hodnota. Má smysl jít dál, nebo si raději zvolíte svobodný život? Čeká vás velmi mnoho nových příležitostí, nebude to lehké rozhodování. Nevynechejte nic důležité. Projděte si jednu životní oblast za druhou a proveďte potřebné změny. Trochu úklidu neuškodí – nejen v domácnosti, ale zejména ve vašem nitru. Bude se vám mnohem snadněji dýchat.

Panna

Patříte mezi málo lidí, které v následujících měsících čekají převážně pozitivní změny. Konečně dosáhnete to, po čem jste již od dětství toužili. Všechna ta tvrdá práce a námaha se dočká sladké odměny. Když překonáte nejistotu, která vám dosud bránila v pokroku, najednou se před vámi otevřou všechny dveře. I spirituální se dostanete na vyšší úroveň. Čeká vás jedno důležité rozhodnutí. Nesmíte se zaleknout ani příliš přemýšlet, tentokrát se spolehněte jen na svůj vnitřní hlas. Nezklame vás.

Zdroj:casprezeny.sk