Býk – Panna

I když některé vztahy během cesty ztratí na intenzitě, u těchto znamení zvěrokruhu by se to stávat nemělo. Býk bude zcela loajální k Panně a oba se budou zabývat rodinným a materiálním blahobytem. Jsou organizovaní, pracovití a chtějí spolu strávit dlouhé, šťastné roky.

Postupem času se mají čím dál tím lépe a vše, co u ostatních obvykle uvadá, se pro ně stává mnohem intenzivnějším. Ani zde není nouze o romantiku a tvoří pevný, silný pár , mezi kterým vzniká pouto, které může vést až k závislosti.

Blíženci – Vodnáři

Tato dvě znamení spolu vibrují a jsou vždy blízko sebe . Začnou intenzivní přitažlivostí a pak se vyvinou ve vztah, který nikdo nemůže zničit. Vždy mají pocit, že se znají dlouho a nikdy jim nedojdou věci, o kterých by si mohli popovídat.

Partneři, kteří už vědí, co si mají říct, pouhým pohledem na ně. Jsou na sebe naprosto sladěni a dělají vše pro to, aby plnili přání ostatních, ale hlavně jeden druhému. Jezdí na exotické dovolené a užívají si všeho, co dostanou. Založí rodinu a nikdy se neunaví plány do budoucna.