2. Panna

Pravá Panna vždy využívá svůj intelekt na maximum, aby pečlivě analyzovala problémy a situace, dokud nenajde to nejsprávnější východisko.

Nejste z těch, kteří o všem rozhodují na cestách nebo chatují bez přemýšlení, takže když máte touhu změnit svět kolem sebe, přesně víte, jakou roli v tomto procesu budete muset hrát. Dlouho jste přemýšleli o průběhu změn a máte svou vlastní dlouhodobou strategii úspěchu. Ať už je vaše úsilí zaměřeno na pomoc životnímu prostředí, lidem nebo technologiím, rozsah změn musí být obrovský.

S vašimi schopnostmi a touhou pomáhat druhým chcete, aby proces šel pomalu, ale pevně. A máte v úmyslu být vždy v první linii s cílem sledovat, jak se to stane.

3. Vodnář

Neúnavné úsilí o inovace a pokrok dělá z Vodnáře jednoho z nejdůležitějších lidí, kteří mohou změnit svět. Vždy usilujete o změnu ve svém vlastním životě a obdivujete vynikající osobnosti, které se neustále mění, ale aktivity, které mění svět, jsou stále trochu jiné.

Víte, že je to obrovský výkon, a jste připraveni čelit problémům a obtížím beze strachu.

Váš jedinečný pohled na život a schopnost vidět věci z různých úhlů vám v tom určitě pomůže.

Chcete, aby jakákoli změna, na které se podílíte, neovlivnila pouze omezený počet lidí a předmětů, ale aby nabyla skutečně masivního, globálního charakteru. A k tomu jste připraveni vynaložit neuvěřitelné množství svého úsilí a času.

Líbí se? Sdílejte se svými přáteli!

Zdroj.esoteric