Panna

Lidé narození ve znamení Panny nemusí mít nutně pocit, že toto období je jasným požehnáním. Naopak bychom mohli říci, že podzim 2022 na ně uvalí břemeno změn, možná konkrétně úplné transformace. Musí se naučit rychle se adaptovat na nové situace a nepředvídatelnost je pronásleduje na každém kroku. Lidé narození v tomto znamení, kteří jsou zvyklí na pořádek a na to, že si umí spočítat výsledky svých rozhodnutí, nebudou tyto změny snadno snášet.

Letošní podzim nebude o ovládání vlastních životů, ale o tom, aby se naučili přizpůsobovat všemu, co se jim děje. Přestože čelí těžkým časům, stále se mohou považovat za šťastné a požehnané.

Totiž proto, že dostávají pozitivní astrální energii, odhodlání a sílu změnit svou obvyklou perspektivu a nevidět sklenici jako poloprázdnou, ale jako poloplnou, a plně si užívat požehnání, kterých se jim dostalo.

Budou se cítit požehnaní a šťastní , protože budou vědět, jak využít příležitostí, které dostávají, bez ohledu na to, jak malé a vzácné mohou být, budou vědět, jak proměnit riziko v zisk a neúspěch v lekci pro budoucí úspěch. S téměř magickou dovedností se jim podaří proměnit každou situaci v mimořádnou příležitost.

Musíme uznat, že v tomto období dokážou jen lidé narození v tomto znamení to, že se z nepředvídatelných stanou skutečné spojenci, pomůže jim to vyniknout mezi konkurencí a zanechat stopu ve všem, co dělají.

Kozoroh

Stejně jako v případě znamení zvěrokruhu Panna nebude ani pro narozené ve znamení Kozoroha nadcházející období klidné . Ale toto je mimořádné období vnitřní proměny a změny životního směru.

Jako všichni ostatní, i Kozorozi měli v minulosti radosti i strasti, ale také museli čelit situaci, která není pro jejich astrální vibrace vůbec typická: nechali se unášet vlnami, stejně jako ztracená loďka. a všechno podivné se bezcílně unášely jako podzimní listí ve větru.

S tím však na podzim 2022 skončí. Vezmou vesla do rukou a převezmou kontrolu, aby se posunuli vpřed směrem, který vyhovuje jejich cílům a pocitům.

Je příliš brzy na to říci, že budou vědět, kam jít, nebo že budou identifikovat přístav, kam chtějí letos na podzim dorazit. S jistotou ale můžeme říci, že krok za krokem budou dělat stále více dobrých, vědomých a odpovědných rozhodnutí pro svou budoucnost.

Mohou se rozhodnout ukončit vztah, který se stal toxickým, nebo vytvořit emocionálně čistý vztah založený na čestnosti a respektu. Mohou se ale také rozhodnout změnit směr své kariéry nebo přijít s investičními záměry. Těžko říct, co v tomto období udělají, ale jisté je, že přijali poselství Vesmíru: část jejich života se pro ně stala toxickou, je čas s tím skoncovat a uvolnit místo. pro změnu, nový začátek.

Toto období pro ně bude velmi rušné , a i když může být v některých ohledech plné utrpení, i na podzim roku 2022 se mohou cítit šťastně a chráněni, protože toto období pro ně bude nakonec příznivé.