Vaše zrcadlo

Vaše zrcadlo je člověk, který vám říká věci tak, jak jsou. Je k vám upřímná, je jí jedno, jestli se zraníte. Ale to, že se nestará o vaše pocity, jí umožňuje mít vliv, který vám přinese transformaci.

Nemluvím zde o neslušnosti. Mluvím o příteli, který vám řekne, když nejste na správné cestě nebo když se nechováte tak, jak byste měli. Často se stává, že v životě toho člověka zastáváte stejnou roli, a proto se vzájemně chováte jako zrcadlo a odrážíte oblasti, na kterých je potřeba pracovat.

Můžete se hádat častěji, než je nutné, ale pod těmito argumenty se skrývá upřímná obava, kterou nelze setřást. Občas všichni potřebujeme někoho, kdo nás probudí, když přestaneme být zodpovědní.

Váš ochránce

Váš ochránce je váš rádce, učitel a průvodce. Dává vám inspiraci, povzbuzení a zpětnou vazbu o vašem životě. Vede vás a pomáhá vám v obtížných situacích. Pro některé lidi může jejich ochránce přijít v podobě člena rodiny a pro jiné se může objevit jako učitel nebo trenér.

Někomu se může jevit v podobě někoho, kdo již nežije, jako je Ježíš, Krišna, Buddha,… Je důležité mít někoho, na koho se můžete obrátit, když je vám těžko, někoho, kdo je vždy schopen povzbudit. vám a nabídnout vám pokyny na vaší cestě.

Když se ponoříte hlouběji do své cesty, váš ochránce bude méně osobní. Zpočátku se může jevit jako člen rodiny nebo přítel, a pak, jakmile pochopíte jeho univerzálnost a spojení se vším, se Měsíc, Země a duchové přírody stanou vašimi ochránci.

Místo hledání odpovědí od učitele budete hledat odpovědi přímo u zdroje.

Toto jsou tři archetypální osoby, z nichž všechny budou mít prospěch ve svém životě.

Pokud máte to štěstí, že je máte, bojujte za ně a respektujte je. Pokud jste se s nimi ještě nesetkali, pokračujte v práci na svém vlastním vývoji a vesmír vám je pošle, až na to bude správný čas.

Zdroj:dnevno.hr