1. Nenabízíš mu přátelství

Často jsme vedeni k přesvědčení, že přátelství a láska jsou dvě zcela odlišné věci. Ale jsou? Může vás muž skutečně milovat, pokud se s vámi nekamarádí? Přátelství ukazuje charakter muže, se kterým jste. Dodržuje své sliby a dohody? Prokazuje integritu ve všech aspektech svého života? Zachází s vámi starostlivě a stará se o vaše pocity? Když podceňujeme důležitost zamilovat se do někoho, kdo projevuje přátelství, jsme často šokováni, když náhle odejde.

Obvykle to není nedostatek chemie, který ukončí nedomyšlený vztah – je to nedostatek přátelství. Charakter je trvalá vlastnost, kterou je třeba hledat, projevovat se v přátelství a lásce.

Čas je to, co dává muži motiv, aby se do vás zamiloval. Jakmile to pochopíte, změní to trajektorii vašeho milostného života.

Mluvte o tom, jak trávil den, nabídněte mu rady…

Přátelství je jedním z největších ukazatelů toho, že se zamilujete do toho správného člověka. Pokud neustále pochybujete o charakteru a důvěryhodnosti muže, se kterým jste, obvykle jste se špatným mužem. Muži se zamilují, když je požádáte, aby si našli čas na to, aby vás poznali a vybudovali si s vámi přátelství.

Přátelství je základem vaší pohody a bez něj se do vás žádný muž dlouhodobě nezamiluje.