26letá Helen svádí těžký boj s rakovinou

Po počáteční léčbě se stav zlepšil a nádory se začaly zmenšovat, 26letá Helen však již osm měsíců pokračuje v léčbě. „Techniku ​​jsem začala používat, když jsem si všimla bulku. Nebyla jsem si jistá, co to je. Ve skutečnosti, protože jsem často nemocná nachlazení a podobně, myslela jsem si, že je to jen zduřelá lymfatická uzlina. Potom jsem si všimla, že jsem náhle hodně zhubla.

Byla jsem šťastná, že jsem tak štíhlá a neuvědomovala jsem si, že je to rakovina. Kdybych včas nepoužila techniku ​​Gua Sha, asi bych nestihla jednat. Mohla jsem zemřít,“ zdůraznila šestadvacetiletá žena. Dodává: „Věděli jsme, že jedinou možností je imunoterapie. Šance, že zabere, byla 50 na 50 av případě, že by nezabrala, rovnalo by se to smrti.“

V souvislosti se začátkem léčby poznamenala, že zpočátku přinášela nežádoucí vedlejší účinky, nádory jí otekly a čelila mimořádně bolestivé každodenní rutině a dodala, že „cizí lidé mě zastavovali na ulici, když na mně viděli nádory a říkali mi, že se za mě budou modlitby. „.

Na závěr dodává: „Mám před sebou ještě 1,5 roku užívání léků, přičemž lékaři předpokládají, že k remisi dojde za necelé dva roky. Kvalita mého života je nyní velmi dobrá“ a každému dala radu: „Nechte se vyšetřit, jděte k lékařům“.