. Změny pih.

Pihy jsou obvykle neškodné, ale pokud se vaše pihy změní, můžete mít potíže. Pokud krtci nebo bradavice změní barvu nebo tvar, zajistěte odborné vyšetření. Označují melanom.


Kašel.
Kašel je dalším znakem rakoviny plic. Pokud neustále kašlete, tělo vám ukáže problém.
Může to také souviset s alergiemi, ale pokud kašel pokračuje, měli byste navštívit svého lékaře. Dýchavičnost a bolest na hrudi jsou také příznaky spojené s chronickým kašlem.


Kyselý reflux.
Chronický kyselý reflux může být známkou rakoviny jícnu. Navštivte svého lékaře co nejdříve, aby rakovina nerostla.
Stěny jícnu jsou velmi křehké a expozice žaludeční kyselině způsobuje Barrettův jícen, prekancerózní stav. Nepřehlédněte kyselý reflux; to může být vážné.


Dušnost.
Problémy s dýcháním, jako je dušnost, nejsou normální. Pokud nejste schopni ujít tucet metrů, aniž byste se cítili vyčerpaní, musíte navštívit lékaře. Rakovina prsu a střev se často šíří do plic.


. Pocení.

Pocení je také někdy symptomem rakoviny, který je často přehlížen. Pokud se probudíte uprostřed noci s pocením, pak vás vaše tělo pravděpodobně varuje před vážnými problémy.
Neignorujte pocení, pokud neprocházíte menopauzou. Pokud je s teplotou v bytě vše v pořádku, ale přesto se potíte, poraďte se s lékařem!

Zdroj:aaahh.ru