Jak to ovlivňuje jednotlivá znamení?

Váhy, Blíženci a Vodnáři, inspirovaní myšlenkami spravedlnosti, chtějí napravovat cizí chyby. Snadno zahladíte nedorozumění v lásce a vplujete do poklidných milostných rájů.

Beran, Lev a Střelec pracují na všech svých vztazích usilovněji než obvykle, takže budou odměněni pocitem sounáležitosti a respektu.

Rak, Štír a Ryby jsou skuteční lidé, na které se můžete obrátit s žádostí o radu a podporu. Objektivní pohled na situaci spolu s vaší emoční citlivostí pomůže vám i ostatním najít správné řešení všech vašich potíží a bolestí.

Býk, Kozoroh a Panna dovedou své aktivity ke konečnému úspěchu. Budete velmi spokojeni se složenými zkouškami, diplomy, uznáními, penězi, postupem, ať už přijde potvrzení vašeho úspěchu v jakékoli podobě.

Novoluní v Býku

První letošní zatmění Slunce přichází 30. dubna s novem v Býku. Silný okamžik pro nové začátky, záměrně jednáme. Nezapomínejme na finance. Pokud jste v minusu, zvažte, jak dobře investovat, a pokud jste v minusu, zvažte úsporu, abyste zaplatili nevyřízené položky. A mohli bychom dostat tělo zpět do formy! Cvičením se nemusíme vyčerpávat, stačí se obrátit na čerstvé potraviny. Procházka v přírodě, práce na zahradě, dostatek spánku a úhledný rozvrh denních činností nás účinně osvěží.

Býk, Rak a Kozoroh si mohou v klidu užívat lásku a krásu. Dopřejte si masáž, wellness, dobré jídlo, vše, co naplní vaše smysly potěšením a spokojeností. A vše sdílet se svým partnerem.

Pro Střelce, Berana a Lva připomínka, jak si organizovat čas jinak. Shon, práce a veškeré vynaložené úsilí nemá smysl, pokud se vám nedaří užít si výsledky své práce.

Vodnáři posílí pocit bezpečí s rodinou, zkrášlí domov a vyřeší zaostalé praktické stránky života. Váhy a Blíženci by měli být uvnitř pevní. Všechny formy práce na sobě, svépomoc prostřednictvím toho, co vás posiluje, je nyní tím nejdůležitějším úkolem.

Rak, Ryby a Štír by se měli o své nápady podělit s ostatními. Vaše dobrá nálada a kreativita budou inspirovat ostatní a všechny obchodní projekty budou vzkvétat pouze v týmové práci.

Zdroj:.esoteric