Jak vám zrcadlové datum 12. prosince pomůže splnit vaše přání?

Zrcadlové datum 12/12/2020 je dnem moci, ve kterém se mohou splnit vaše milované touhy. K tomu musíte jasně formulovat svůj požadavek (přání) a zapsat si ho na kousek papíru. Vaše touha by zároveň měla být konkrétní a složená, jako by se již splnila. Například pokud sníte o autě, musíte si napsat: „Koupil jsem si auto.“ Ale to není celý rituál zrcadlového data.

Pro vaši touhu začít pracovat na naplnění musíte začít cyklus dobra. Pamatujete si, že nad datem 12.12 vládne „trojka“? A chová se jako symbol dobrého a pozitivního. Na druhý list papíru tedy musíte napsat pozitivní přání pro svého blízkého přítele. Co pro něj chceš z celého srdce. A na třetím listu – přání pro celou vaši rodinu. Všechny tři listy přání (pro vás, pro přítele, pro rodinu) položíme na parapet přes noc a řekneme: „Chci sebe, ostatní a blízké. A teď píšu poznámku na Měsíc. Dej nám dobro a dej nám štěstí, ale zachraň nás před špatným počasím . 

Zrcadlové datum 12/12/2020: vytvoření seznamu nejdůležitějších věcí, které musíte udělat

Další důležitou zásadou zrcadlového data je, že nemůžete sedět a čekat na zázrak. Jednejte a štěstí bude na vaší straně. Přečtěte si, co můžete dělat v zrcadle, datum 12/12/2020.

1. Shrňte výsledky odchozího roku. Rok 2020 byl pro mnoho lidí náročným rokem. Přesně k poslednímu letošnímu zrcadlovému datu je však nutné střízlivě posoudit vaše úspěchy a pochopit: co se podařilo a v čem je třeba pokračovat.

2. Doplňte svůj zdroj. Na konci tohoto 366denního období se možná budete cítit unavení a vyčerpaní. To nejlepší, co můžete udělat pro zrcadlové rande 12/12/2020, bude něco, co vás zevnitř naplní: jóga, meditace, modlitba nebo váš oblíbený koníček. Obecně platí, že každá činnost, která vám přináší morální spokojenost a zvyšuje vaše zdroje.

Splaťte své dluhy. Je důležité uzavřít peněžní závazky a dluhy před novým rokem – to je jedno z dobrých znamení. Začněte to dělat hned od data zrcadlení.

4. Udělejte si čas na dobré skutky. Mluvili jsme o tom výše – vaše laskavost a schopnost reagovat budou sloužit jako most k naplnění vašich tužeb. Pomůže to také naplnit váš vnitřní zdroj.

5. Seznamte se. Pokud jste ještě nepotkali svou spřízněnou duši, pak datum zrcadlení 12.12.2020 je přesně ten den, kdy bude seznámení úspěšné. Nenechte si ujít tuto šanci!

6. Připravte si plány na příští rok. Dnes je skvělý den pro plánování vašich budoucích aktivit. Vizualizujte, zapište, nakreslete mapu tužeb – udělejte vše pro to, aby Nový rok 2021 prošel pod znamením „Chci to a můžu.“

Kupte dárky pro rodinu a přátele. Den zrcadlového data je pro nakupování výhodný. A Nový rok a vánoční svátky jsou za rohem. Kupte si originální dárky na Nový rok 2021, abyste potěšili sebe i své blízké.

  • V tento den by člověk neměl být líný a neaktivní. Vaše pasivita může mít špatný vliv na vaše budoucí záležitosti a úspěch.
  • Nehádejte se a třídte věci. Energie zrcadlového rande je velmi silná, takže se nepokoušejte pokoušet osud. Vztahy poškozené dnes bude obtížné obnovit později.

Věřte v zázraky, buďte šťastní a plní pozitivní energie nejen na zrcadlovém rande, ale vždy.

Zdroj:Esoteric