6. Babiččin dům je vždy teplý a přátelský

U babičky doma máte vždy své útulné a teplé místečko. Ani nevíte jak, ale v jejím bytě je vždy teplo a krásně voní a vždycky se tam cítí dobře. Nikdy by vás nenechal nachladit a i v zimě má u sebe vždy přátelské teplo.

7. Rád si s vámi hraje a dívá se na vaše oblíbené kreslené filmy

Babička s vámi vždy ráda sleduje všechny vaše oblíbené kreslené filmy. Je rád, že vás vidí šťastného a ví, jak je důležité se o vás starat, abyste se opravdu cítili dobře.

8. Na přípravu oblíbeného jídla nejste nikdy příliš unavení

Babička ráda hýčká svá vnoučata a neunaví se, když ji požádáte, aby vám uvařila vaše oblíbené jídlo. Řekněte jí, co máte rádi, a ona vám to hned uvaří.

9. Dávají ta nejlepší objetí

Babička dává největší, nejvřelejší objetí a nejlepší polibky. Přesně víte, kolik lásky jde do jeho objetí, a také víte, že vás obejme nejméně tucetkrát, než vás pustí ze dveří.

10. Pomáhá vám stát se tím nejlepším člověkem, jakým můžete být

Babička může být vždy zábavná a milující, ale za vší její laskavostí má účel, který nikdy otevřeně neprohlašuje. Udělá maximum, aby využil své životní zkušenosti, aby vám pomohl stát se tím nejlepším člověkem, jakým můžete být. A za to si skutečně zaslouží zvláštní místo ve vašem srdci.

11. Nikdo mě nemůže milovat víc než jeho

Babiččina láska je neuvěřitelně čistá. Navíc se vždy postará o to, abyste cítili, jak moc vás miluje. Díky jídlům, které vaří, lekcím, které vyučuje, příběhům, které vypráví, a radám, které dává – vám dává pocit, že jste chráněni a milováni všemi možnými způsoby.