6 Okamžitě se začnete líbat jazykem No, to je hodně unáhlené, protože polibek (zvláště na začátku vztahu) je postupné seznamování se s člověkem a vy dva byste si měli být stejně pohodlní. Počkejte proto s jazykem, i když vás vášeň přemůže, jinak máte šanci dostat člověka do nepříjemné situace nebo vaše rande vydržet.

7 Jazykem se nikdy nelíbáš A to je další extrém. Pokud už jste s partnerem dosáhli té úrovně intimity, kdy si můžete dovolit líbat jazykem, začněte se svým milovaným komunikovat nejen pomocí rtů. Nebojte se polibky zpestřit. Ano, ne vždy to napoprvé dobře dopadne, ale jen se uvolněte a důvěřujte svým pocitům. Pokud máte všechno doopravdy, nezklamou vás.

8 Při sexu se nelíbáš Sex není jen proces kopulace nebo pohlavního styku. Za prvé je to vyjádření něhy a lásky k sobě navzájem. Proto se během sexu můžete a dokonce musíte uchýlit k líbání! Pokud se tomu vyhýbáte, je to jen další známka toho, že nejste moc dobrý líbači.

9 Líbáš s otevřenýma očima Když se lidé, spojení jedním úžasným pocitem, líbají, nejčastěji zavírají oči. To je způsobeno podvědomým pokusem soustředit se na samotný polibek. Tím jsme odřízli tok zbytečných dat, v tomto případě vizuálních. Polibek s otevřenýma očima nám připadá neupřímný a odhání nás od partnera.

10 Líbání vás nerozpálí Samozřejmě, že ne každý polibek by měl vést k sexu, ale měl by vás přimět alespoň k zamyšlení. Mělo by to mezi vámi zažehnout jiskru. Pokud se tak nestane a vy nic necítíte, možná jste se právě rozhodli vybudovat vztah s nesprávnou osobou.

Zdroj.esoteric