Jak to funguje?

  • Když si s ním promluvíte o svých intimních životních zkušenostech, odhalí to důležité detaily vaší osobnosti. Jak se vyrovnáváte s problémy, jaký je váš hodnotový systém, váš přístup, vaše silné a slabé stránky.
  • Pomáhá budovat důvěru mezi vámi dvěma.
  • Poskytuje mu příležitost sdílet své životní zkušenosti a pomáhá vám lépe komunikovat, podporovat vzájemné porozumění a vytvářet okamžiky, kterých si musíte vážit.
  • Přitom vypadáte jako nevinný a upřímný člověk, protože o sobě sdílíte citlivé detaily.

4. Aktivně poslouchejte, když mluví.

Neexistuje žádný milující člověk, který by vám ve skutečnosti věnoval pozornost, když mluvíte o něčem, co je vašemu srdci blízké. Naopak není nic odpudivějšího, než být přerušován pokaždé, když mluvíte, rozptyluje vás a vede vás na scestí. Odposlech konverzace je naprosto neuctivý.

Jak to funguje?

Aktivní poslech vyžaduje, aby se posluchač soustředil na dynamiku chování mluvčího a řeč těla, což zase výrazně zlepšuje kvalitu komunikace.

Mírně přikývněte na souhlas s tím, co říká. V případě potřeby udržujte krátký oční kontakt (oční pohodlí: „Jsem tu, abych rozuměl, a vaše slova zůstanou mezi námi“).

Tato technika zahrnuje nejen schopnost naslouchat, ale také schopnost vyjádřit své emoce, které se shodují s emocemi jiné osoby. Když posloucháte celým tělem, když se pokoušíte porozumět partnerovi. Tím vlastně zdůrazňujete, že si opravdu chcete získat jeho důvěru. Procvičte si tuto techniku ​​a uvidíte, jak dokáže zázraky.

5. Vezměte ho za ruku

Ano, rozhodně jako romantické gesto – přesně to potřebujete. A někdy v platonickém smyslu vyjadřuje starost o partnera. Dotyk (ne ten, který rozněcuje chtíč) dokáže velmi jemně vykreslit pocity, aniž by je přemohl.

Jak to funguje?

Vezměte jeho ruku tak, aby pokrývala celou dlaň, a přitom udržujte mírný tlak. To by mělo ilustrovat skutečnost, že přebíráte odpovědnost za péči o něj, jeho ochranu a podporu, navzdory všem obtížím. Vezměte ho za ruku, podívejte se mu do očí a povzbudivě se na něj usmějte a uvidíte, jak taje jako nanuk.

6. Kéž mi chybíš

Au! Rozloučení s úzkostí. Aby se muž zamiloval, musíte ho také přimět, aby si uvědomil vaši hodnotu. Vždy se toho držet, dávat se tím nejlepším možným způsobem a dělat to středem svého světa může všechno zničit. Takové akce ukazují, že ho ve svém životě zoufale chcete a že jste emocionálně závislí.

Pokud nevyvážíte svou dostupnost a nedostupnost, bude vás považovat za samozřejmost.

Jak to funguje?

Udělej se vzácným. Nechte ho vždy chtít být s vámi. Nechte ho postrádat, než se znovu setkáte. Pokud vám napíše, neodpovídejte mu hned. Nechte ho vytočit vaše číslo. Nezvedejte telefon, i když s ním opravdu chcete mluvit. Nechte ho na chvíli zavolat.

Pokud se s vámi chce setkat, udělejte to, aniž byste změnili svůj rozvrh. Ať počká na toho výjimečně úžasného člověka, jakým jste vy.

7. Uvařte mu.

To chlapce velmi rozčiluje, velmi je těší, když jim dívka něco připraví.
Ukazuje se, že téměř 80% lidí věří, že příprava jídla pro někoho je významným aktem lásky!
Každé slovo v přísloví „Cesta k srdci člověka skrz žaludek“ je pravdivé. Nevěříš mi? Podívej se sám.

Jak to funguje?

Teď už musíte vědět, po čem ten labužník touží. Pokud je to také vaše oblíbené jídlo, tak na co čekáte? Připravte si jídlo a podělte se s ním. Nezapomeňte se pobavit, zatímco si oba pochutnáváte na jídle. Nenechte si ujít příležitost vidět uznání v jeho očích. Jste téměř ve hře!

8. Bavte se.

Ukažte svoji vtipnou stránku. Pokud jste byli po celou dobu příliš vážní, může si myslet, že jste nudní. Berte věci s nadhledem a častěji se s ním bavte. Rozesměj ho. Muži milují ženy, které mají smysl pro humor a které se nebojí srdečně se smát.

Zdroj:yandew