Těhotenské svatební šaty.

Když je bříško velké, ale vy jste se teprve stihli postavit na svatbu, neměli byste dávat na první místo hezké šaty, ale ty pohodlné.

Dekorativní svatební šaty.

Jsou ženy, které se vůbec nestydí, když se na ně mnoho lidí dívá, zatímco na nich není skoro nic. No a proto vytvořili tyto extravagantní svatební „šaty“, které jistě upoutají pozornost každého.

Svatba bez šatů.

Dokonalé páry, které nechtěly utrácet spoustu peněz za drahé oblečení, a tak hlasovaly pro svatbu bez šatů.

Láhev svatebních šatů.

A teď upřímně, kdo by si chtěl vzít ženu oblečenou v pudlovi? Vzhledem k tomu, že mu není vidět do obličeje, má ženich šanci změnit názor.

Svatební šaty ukazují hodně.

Ženy rády ukazují, čím jim Bůh požehnal, ale to by se nemělo přehánět. Nevěsta prošla svatbou v těchto šatech bez mrknutí oka, které akorát zakrývaly podstatnou část její postavy.

Bizarní svatební šaty.

Toto je ten nejbizarnější styl a styl šatů, jaký jsem kdy viděl. Můžete si být jisti, že když se v takových šatech vdáte, každý si to zapamatuje.

Dort ve svatebních šatech.

Dolů s kloboukem před dámou, která ušila tyto šaty. Je velmi neobvyklý nápad říci ano v takových šatech, ale jsou tací, kteří jsou ochotni to přiznat. I když doprava v něm může být docela náročná.

Svatební šaty Hello Kitty.

Návrhářka, velká Hello Kitty je tím posedlá, a tak navrhuje oblečení, které je Hello Kitty od hlavy až k patě. Je silná ke svatebním šatům, ale k dětským šatům pro družičku je prostě optimální.

Svatební šaty do počasí.

Je možné, že tyto šaty z mraků také symbolizují osobnost ara. Například je nepředvídatelné jako počasí.

Zdroj.Facebook