5. Když šperky ztratily svůj lesk

Pěna na holení neobsahuje drsné přísady a je ideální pro čištění šperků. Za tímto účelem produkt otřete pěnovým hadříkem a dobře jej osušte.

6. Když dveře skřípějí

Pokud dveře obscénně hlasitě skřípou a doma je olejová nádoba prázdná, ideální spásou může být pravidelná pěna na holení. Promažte dveřní závěsy výrobkem, což eliminuje skřípání asi na pár dní.

7. Když se kamna zašpiní a ostatní výrobky zanechají škrábance

Pěna dokonale čistí povrchy a nezůstanou žádné škrábance. Pokud se jedná o zaschlé mastné skvrny, je nejlepší nanést na povrch kamen pěnu s vodou a nechat ji několik minut nasáknout.

8. Když úpal bolí

Pěna pokožku uklidní, ochladí a zjemní. Také tento úžasný lék pomůže zbavit se svědění poté, co ho kousli komáři a jiný hmyz.

9. Když jdeš na túru

Použití pěny na dlouhých výletech do přírody je nepopiratelné. S pěnou se snadno obejdete bez čisticích prostředků, mýdla na ruce, čisticího prostředku, krému po opalování a repelentu proti hmyzu.

10. Když děti chtějí malovat na okna

Pomocí pěny můžete sami vytvořit světlé barvy pro malování na okna. Malé děti to budou milovat a čištění bude snadné. Jednoduše vymačkejte pěnu do šálků a přidejte potravinářské barvivo. Kromě toho se po takovém zpracování skla nebudou okna zamlžovat po mnoho dalších dní.

Zdroj:mymigmusic.info