5. Inteligentní lidé mají přátele léta!

Různé statistické studie také ukazují, že inteligentní lidé si lépe vybírají přátele, což znamená, že jejich vztahy jsou zachovány po celá léta. Dokážou toho druhého ocenit a užít si s ním.

6. Lenost inteligentních lidí není náhoda!

Některé ze studií jasně ukazují, že inteligentní lidé, i když jsou hloupější, díky tomu získají kreativitu. Máte-li tedy na stole „nepořádek“, může to znamenat, že takto rozvinutý prostor potřebujete, aby se vám lépe pracovalo – jak na profesionální, tak soukromé úrovni.

7. Více kleteb – vyšší inteligence.

Alespoň pár statistik ukazuje, že lidé s vyšším IQ mnohem častěji používají vulgární slova. Čím známější nadávky, tím větší slovní zásoba je vymyšlená a nikoli maskovaná.

8. Chytří lidé jsou obvykle noční sovy.

Některé z amerických studií uvádějí, že inteligentní lidé chodí spát mnohem později a navíc usínají déle než lidé s nižším IQ.

9. Lidé s vyšším IQ jsou líní.

Výzkum provedený na Floridské univerzitě ukázal, že inteligentní lidé se nikdy nenudí. Nevyhledávají proto zábavu v podobě fyzické aktivity (jako je tomu u lidí s nízkým IQ), neboť jsou většinou zaneprázdněni četnými myšlenkami.

10. Lidé s vysokým IQ používají…. Funkce SNOOZE na vašem telefonu!

Asi všem známá situace… Brzy ráno zazvoní budík… a vy spustíte odložení, abyste získali i pár minut. Od této chvíle se z toho nemusíte cítit špatně, protože vědci prokázali, že inteligentní lidé málokdy reagují na budík a vstávají až po jednom z mnoha zdřímnutí na telefonu.

ZDROJ: TIPSANDCRAFTS.COM