4. Je známo, že v 19. století léčili lékaři ženy na hysterii

Ale jak se chovali? Přivedli ženy k orgasmu rukama. Příznaky „hysterie“ byly následující – proměnlivá nálada, nervozita, podrážděnost. A lékaři pomohli zbavit se těchto neštěstí.

5. Je viktoriánská éra obdobím ztuhlosti?

Viktoriánové ve skutečnosti produkovali spoustu pornografie. A to ani nemluvíme o příbězích, máme na mysli incest, znásilnění, pedofilii, orgie, BDSM a podobné obscénnosti.

6. Puritáni a sex jsou neslučitelné věci, že?

Puritánské ženy se často vdaly, když byly těhotné. A toto nadšení pro sex pokračovalo po celé manželství. Pokud manžel nemohl uspokojit svou manželku, bylo to považováno za dostatečný důvod k rozvodu.

7. Mozart byl génius, který napsal 600 mistrovských děl svým vlastním jménem

Napsal také dvě písně o annilingus.

8. Starověcí Peruánci byli slavní hrnčíři

Perverzní hrnčíři, abych byl přesný. Jejich hrnce jsou skutečnou kamasútrou. Zobrazoval anální sex, orální sex, masturbaci, velké penisy a vulvy … a sodomii s nekrofilií.

9. Staří Římané rádi zdobili své domovy „fascinií“

To znamená penis s křídly. Fascin byl ctěn jako obránce před zlým okem, a proto byl vysílán všude – v domě, v obchodech, na vozech.

10. V roce 1904 podepsaly Británie a Francie anglo-francouzskou dohodu a ukončily století koloniálního soupeření mezi mocnostmi

A to vše proto, že Edward VII miloval francouzské prostitutky. Jeden z francouzských nevěstinců mu dokonce vyrobil speciální židli, na které mohl mít sex s několika ženami najednou.

Zdroj:ow300