Noční můra 28leté Celeste Clanycové začala před několika měsíci. Žena byla vždy v dobré kondici a najednou začala mít problémy s nejjednoduššími činnostmi. Rychle byla unavená a bolela ji záda.

V průběhu času se u Celeste objevily zimnice, nekontrolované svalové kontrakce a dokonce i výpadky paměti. Vyděšená šla od lékaře k lékaři, ale někteří ignorovali její příznaky, poznali, že je hypochonder, a jiní jí nedokázali pomoci, i když příčina byla triviální a zároveň velmi nebezpečná.

Lékaři nechtěli ženě věřit, a tak se zoufale rozhodla zaznamenat útoky nemoci (takové video si můžete prohlédnout níže). Když měla Celeste dost důkazů, jeden z lékařů konečně přišel na to, k jakým testům ji poslat.

Se silnými bolestmi, které trvaly nepřetržitě 4 hodiny, žena přišla na pohotovost. Tam bylo uvedeno, že má lymskou boreliózu.

Celeste trpěla nesčetnými příznaky: tinnitus, ztráta sluchu, neustálé bolesti svalů, svalové křeče, pocit zmatenosti, schopnost dočasně ztratit řeč … Lymská borelióza má hrozný účinek na celé lidské tělo, ale v případě Celeste jí něco pomohlo vyhrát přes nemoc!

Pokračování na další straně