Jednoduchý test založený na runách z keltské mytologie vám pomůže pochopit, co v daném časovém období potřebujete. Druidové věřili, že znaky nakreslené na papíře nebo kameni neslouží pouze jako abeceda, ale také nesou světskou moudrost. 

Vyberte si svou oblíbenou runu a zjistěte, co právě potřebujete

Možná je čas radikálně změnit svůj život?

No rozhodnuto? Nyní si přečtěte výklad.

Rune # 1

Pokud se vám tato runa líbí, pak nastal čas, abyste se změnili. Trochu stresu v práci vám může pomoci růst a dosáhnout vašich cílů.

Rune # 2

V této fázi vašeho života je vaší prioritou rodina. Ale tato runa má také negativní význam – oddělení. Možná je čas, abyste se zbavili vztahu, který na vás dlouho váží?

Rune # 3

To je symbol úspěchu. Jste silný člověk se silnou pozitivní energií, ale váš vzhled nevyvolává důvěru v lidi. Musíte na sobě pracovat, aby vám lidé kolem vás začali správně rozumět.

Rune # 4

Pokud jste se rozhodli pro tuto runu, pravděpodobně se obáváte o svůj osobní nebo rodinný život. Abyste zvládli všechny své vnitřní konflikty, musíte najít harmonii. Brzy se ve vašem životě stane něco dobrého!

Rune # 5

Toto je symbol ochrany před negativním vlivem lidí kolem. Máte přátele, na které se můžete v těžkých životních okamžicích spolehnout. Je však důležité, abyste se naučili spoléhat na sebe a rozvíjet tuto kvalitu v sobě.

Pokračování na další straně