Staří Řekové ještě věřili v sílu čísel a jejich symboliku a dnes je numerologie vedle astrologie jedním z dominantních odvětví předpovídání a analýzy osobnosti podle data narození, číselných řad v aktuálních datech a symboliky štěstí.

Mysl a srdce by měly být vždy hlavními hvězdami, ale někdy je důležité spolehnout se na svou intuici a podvědomí. Věnování pozornosti určitým znakům a symbolům může být v určitých životních situacích klíčové, protože si často neuvědomujeme, která cesta je pro nás a která si přejeme vybrat, ale v podvědomí se ozve našeptávání, které nám skočí na pomoc. .

Vyberte si jedno číslo v tabulce a přečtěte si zprávu!

13. Před vámi je přímá cesta k dosažení cíle. Je jen důležité, abyste si více věřili a používali svou vnitřní sílu.

100. Jste obklopeni energií lásky, ale neměli byste váhat s otevřeným rozhovorem. Pomoci mohou rady od blízkých.

24. Život je plný vzestupů a pádů, ale chápejte každou překážku jako šanci k růstu. Posílí a povzbudí vás. Před každou výzvou proto využijte již nabyté znalosti, moudrost a zkušenosti. Nic pro tebe není nemožné.

59. Buďte trpěliví – Vesmír vám přináší vše ve správný čas. Pokud přemýšlíte nad tím, proč se vaše plány nenaplnily, a snažíte se je uskutečnit, pak na ně prostě není čas. neztrácejte naději a pokračujte v práci na svých cílech – úspěch je blízko.

22. Každý den získáváte nové poznatky. Učení nám pomáhá najít cestu, využít energii, která v nás je, a cítit se jistější.

74. Krok za krokem se přibližujete ke svému cíli. Čím více věříte ve své schopnosti, tím lépe budete připraveni čelit svým výzvám.

56. Když se v životě objeví bouře, nejsou zde proto, aby zničily naši víru, ale aby nás naučily nové důležité lekce. Přijměte změny, které vám život přináší a pokračujte v pohybu v souladu s chodem života, občas vytvořte jeho směr.

43. Čekají vás dobré okolnosti, pokud jde o plnění plánů Snažte se každý plán propracovat do detailu a všímejte si maličkostí. V malých věcech je klíčem úspěch.

42. Nikdy se nerozhodujte ukvapeně, ale nejprve se poraďte se svým nitrem. Co chce vaše podvědomí? Zdá se vám to jako dobrá cesta? Podívejte se na život z širší perspektivy.

Pokračování na další straně