Pokud se ráno probouzíte unavení a vyčerpaní bez energie, abyste cokoli dělali, pak máme pro vás jeden opravdu úžasný recept. Ukážeme vám něco, co si skutečně zamilujete.

Jde o směs dvou běžných látek, které zřejmě i tak už máte doma, takže nemusíte nic kupovat. Tato směs vám pomůže pročistit cévy a detoxikovat střeva, tělo, játra i žlučník.

Jediné, co potřebujete udělat, je smíchat čerstvou citrónovou šťávu s kvalitním olivovým olejem.

Výsledná směs vás zbaví škodlivých toxinů, které vám ubírají energii a způsobují únavu. Již krátce po zahájení této kúry se opět budete cítit plni energie a životního elánu.

Krátká historie tohoto receptu

Tento lék používalo nespočet množství lidí již od pradávna k léčbě široké palety zdravotních problémů.

Jeho základem je olivový olej, který je nedílnou součástí středomořské stravy.

Poskytuje zdravé tuky, které nás chrání před špatným LDL cholesterolem (ačkoliv v současnosti se pomalu začíná ukazovat, že ani ten špatný cholesterol nemusí být až tak špatný, jak se dosud věřilo).

Kromě toho je tento olej výborným prostředkem na pročišťování těla od toxinů. Antičtí Řekové i Římané ho nazývali tekutým zlatem a vážili si jeho hodnoty.

Olivový olej by měl být součástí vaší každodenní stravy.

Na druhou stranu, citron patří mezi jedno z nejzdravějších ovoce na planetě. Obsahuje mnohé prospěšné živiny, vitamíny, minerály a antioxidanty.

Mezi nejdůležitější nutriční látky v citronech řadíme vitamin C, vitaminy skupiny B, draslík, hořčík a bioflavonoidy.

Olivový olej a citron se mohou při péči o zdraví a v kosmetice používat i samostatně. Pokud se však zkombinují, umí dělat věci, které by jednotlivě nedokázali.

Je však důležité, abyste používali kvalitní olivový olej, který je lisovaný za studena. Jen v takovém oleji jsou zachovány všechny jeho živiny a prospěšné látky.

Recept na dosud nepřekonaný lék na mnohé zdravotní problémy – strana 2