Mnoho lidí by chtělo znát délku svého života. Ale je i dost těch, kteří by takové informace nikdy nechtěli mít.

Navzdory skutečnosti, že mnoho lidí věří v reinkarnaci a znovuzrození, téměř každý se bojí smrti. Většina z nás by byla ve velkém stresu, kdybychom znali přesné datum své smrti nebo úmrtí někoho blízkého.

Navíc některé numerologické věštění mohou také vypovídat o příčině smrti. Někteří věří, že negativní předpovědi se splní pouze proto, že si člověk vytvoří psychologický postoj. To znamená, že je naladěna na skutečnost, že předpověď se splní, a myšlenka, jak všichni víme, je hmotná.

Pokud se člověk naladí na to, že v určitém věku zemře, tak se to může stát. Jak vážně brát takové numerologické věštění je osobní věcí každého z nás. Samozřejmě je nelze nazvat přesnými, protože poskytují pouze přibližné informace.

Pokud chcete získat přesné informace, musíte se obrátit na astrologickou předpověď, která zahrnuje analýzu času a místa narození, vliv konkrétních planet a mnoho dalších faktorů.

Nedá se však říci, že by se smrti bál úplně každý. Jsou tací, kteří by měli zájem znát délku svého života podle data narození, aby byli připraveni na šťastné stáří, nebo naopak, aby se pokusili stihnout realizovat vše, co bylo vymyšleno, kdyby najednou dostali špatná předpověď.

Abyste zjistili svou očekávanou délku života, musíte sečíst svůj den, měsíc a rok narození a výsledné číslo pak převést na jednociferné.

Vezměme si například osobu, která se narodila 5. října 1986. 5 + 1 + 1 + 9 + 8 + 6 = 30 = 3 + 0 = 3. Poté, co toto číslo obdržíte, přistoupíme k dešifrování jeho významu. Jak dlouho tedy budete žít ve své současné inkarnaci?

Pokračování na další straně