Rak – bleděmodrá

Raci se považují za notorické pecivály a tak je pro ně nejideálnější paleta bleděmodrých odstínů. Delikátní odstíny modré, světle fialové a šedé – to jsou ty správné barvy pro duši Raka.

Lev – fialová

Zdá se, že Lev může inspirovat kohokoli, nakazit svou láskou k životu a královskou náladou. Fialová barva pomůže vytvořit v domě úžasnou atmosféru, která je tak důležitá pro Lvy.

Panna – krémová

Smetanové, krémové a béžové odstíny pomohou Panně cítit se v bezpečí, ve svém světě, kde je všechno tak, jak má být. Všechny světlé odstíny Pannu zacelí, dají do duše klid, obdarují silou.

Váhy – zelená

Zelená barva je barvou harmonie. Proto je tak potřebná pro Váhy. Smaragdové odstíny, barvy mladé trávy, barvy svěží mokré zeleně … Stěny a nábytek v těchto tónech změní život Vah k lepšímu.

Štír – červená

Štíři – lidé s vyvinutou intuicí, smyslní a vášniví. Štíry dobře ovlivňují červené a fialové odstíny v interiéru. Také oranžová a černá navodí příznivou atmosféru pro Štíry.

Střelec – čokoládová

Tato barva nenechá Střelce lhostejnými. Čokoládově – hnědé odstíny přispívají k filozofické náladě, jejíž jsou Střelci často vystaveni. Také těmto neklidným snílkům pomohou modré a zelené barvy v místnostech, kde tráví hodně času.

Kozoroh – šedá

Neutrální barvy pomohou Kozorohům být silnějšími, vybíranými a disciplinovanými. Také můžeme přidat trochu modré. Kozorožci milují všechno milé a na tom je třeba stavět při výběru nábytku i dekoračních předmětů do interiéru.

Vodnář – oranžová

Citrusová barva podtrhne originalitu osobnosti Vodnáře a navodí atmosféru svátku. Oranžová barva stimuluje píle a kreativitu, a také pomáhá zbavovat se stresu. Ideální, že?

Ryby – modrá

Pro citlivé Ryby je bleděmodrá, modrá a fialová nejlepším způsobem. Obydlí Ryb bude harmonické a inspirující, pokud bude ozdobené v tónech vody a vesmíru. Citlivá povaha vyžaduje krásu kolem sebe.

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/vseprozdraviezy/?ref=ts&fref=ts