Esenciální oleje a jejich léčebné schopnosti

Studie ukázala, že nejlepší výsledky mají skořice, tymián, jasmín a heřmánkový olej, pokud jsou vystaveny rakovinovým buňkám prsu. Heřmánek zničil 93% rakovinných buněk, zatímco tymián zničil 97% buněk.

Bližší pohled na olej ukázal, že heřmánkový olej má silné antioxidační vlastnosti, které jsou hlavním důvodem jeho účinnosti proti buňkám rakoviny prsu.

Celkem bylo vyšetřeno 11 olejů včetně hořkého a sladkého fenyklu, pepře, máty peprné, šalvěje, levandule, heřmánku a tymiánu.

Kadidlo

Podle Suhaila může kadidlo rozdělit jádro nádorových buněk z cytoplazmy a zabránit jejich reprodukci. Tento olej funguje díky přítomnosti takzvaných monoterpenů, které mají schopnost zabíjet rakovinové buňky.

Kadidlo funguje ve všech stádiích rakoviny a je cytotoxický, což znamená, že nezničí zdravé buňky.

Zde je, jak oleje pomohli pacientům trpícím různými typy rakoviny ve výzkumu:

Pacient s rakovinou jater v poslední fázi

Ve studii byl pacientovi s rakovinou jater v konečné fázi dán pouze několik měsíců života. Nádor byl kvůli velké velikosti neoperabilní, takže neměl co ztratit, muž se rozhodl vyzkoušet kadidlo.

Aplikoval trochu kadidla pod jazyk a lokálně na oblast jater a na další návštěvě lékaře se nádor zmenšil. Pacient pokračovala v použití kadidlového oleje a nakonec se nádor zmenšil, aby mohl být operabilní. Nádor byl později odstraněn a muž se nyní těší z dobrého zdraví bez rakoviny.

Dítě s rakovinou mozku

Jedním z nejtěžších případů mezi všemi pacienty ve studii byla malá dívka ve věku 5 let s rakovinou mozku. Po vyčerpání všech ostatních možností se rodiče rozhodli dát dívce směs kadidla a santalového oleje.

Tuto směs olejů aplikovali na nohy dívky a zároveň i na zápěstí dávali trochu levandule. Po několika měsících byla rakovina zcela poražena!

Pacient s rakovinou močového měchýře

Jackie Hoganová je žena, která trpěla rakovinou močového měchýře, a lékaři ženě doporučili podstoupit chirurgický zákrok k odstranění nádoru.

Jackie se nicméně rozhodla zkusit použít esenciální oleje a po několika měsících aplikování směsi santalového dřeva a kadidla rakovina zmizela.

Pacient s rakovinou v konečné fázi

Jedna žena ve výzkumu byla diagnostikována s rakovinou plic 4. stupně, která se již rozšířila do dalších orgánů v jejím těle.

Místo souhlasu s chemoterapií a chirurgickému zákroku začala žena každý 2-3 hodiny aplikovat trochu kadidla na postižené oblasti svého těla a během 7 měsíců byla naprosto zdravá.

Pacient s rakovinou prsu

Žena, které byla diagnostikovaná rakovina s pokročilým karcinomem prsu, užívala směs kadidla a citronového oleje (topicky a pod jazykem), aby porazila onemocnění během několika málo měsíců.

Pacient s rakovinou děložního čípku

Žena s rakovinou děložního čípku dostala od doktorů jen pár měsíců života, ale díky mocným vlastnostem kadidla se jí podařilo porazit toto závažné onemocnění za pár měsíců.

Existuje mnohem více pacientů, kteří dokázali porazit různé typy rakoviny pomocí pozoruhodných sil éterických olejů.

Všechny tyto oleje mohou zvýšit elektrickou frekvenci a porazit jakoukoli chorobu, včetně těch nejnebezpečnějších.